CANTEL Telefon - Lg Ericsson Malatya, Telesis Malatya, Alcatel Malatya
Çöşnük Mah. Buhara Cad. Kardelen Evleri 3. Site
Sancarbey Apt. Altı No:45/A Battalgazi / MALATYA
Tel: 0(422)322 08 14   Faks: 0(422)321 30 11
FİNDER ALARM SİSTEMLERİ
FİNDER ALARM SİSTEMLERİ

En Uygun Çözüm

* Kablo çekilme sorunu olan her mahalin yangın algılama sistemi için çözümdür.
* Estetik sorunu olan tüm tarihi eserlerin yangın algılama sistemleri için çözümdür.
* Mevcut binalara ilave yangın algılama sistemi için ekonomik çözümdür.
* Yüksek kablo maliyeti olan uygulamalarda ekonomik çözümdür.

Üstün Performans

* PREN54:25 göre 7 kanal ve 868 MHZ
* Yüksek iletişim kapasitesi
* İki yönlü iletişim
* Programlanabilir hassasiyet seviyesi
* Açık havada 200m haberleşme mesafesi
* Kurulumu kolaydır
* Pilli sirenlerle alarm organizasyonu mümkündür
* 2 batarya ile uzun çalışma süresi (5 yıl)
* Dedektörlerin analog değerleri kontrol panelinde görülebilir
* W2W alıcı çevrimden beslenir
* W2W alıcı çift anteni ile güvenilir haberleşme
* W2W alıcıya 32 cihaz bağlanma imkanı
* 16 telsiz arttırıcı ile toplam 1500m mesafe çıkma imkanı
* Yüksek gürültü dayanımı/bastırılması
* Soketinden sökülen dedektör uyarısı
* Sinyal test cihazı ile kolay test ve devreye alma imkanı

Finder Kablosuz Yangın Alarm Sistemi Ürünleri

Kablosuz yangın alarm sistemi; optik duman dedektörü, adresli alarm siren flaşör, adresli ısı dedektörü, adresli giriş modülü, adresli optik duman ve ısı dedektörü, adresli çıkış modülü, adresli alarm butonu, repeater panel, adresli alarm sireni ve sistem alıcı/verici ürünlerinden oluşmaktadır. Kablosuz yangın alarm sistemindeki ürünler LPCB serfikası ile belgelendirilmiştir. Kablosuz yangın alarm sistemindeki ürünlerin detaylı açıklama, görsel ve teknik özellikleri ürün sayfasında bulunmaktadır.

Kablosuz Adresli Optik Duman Dedektörü Finder kablosuz ürünler; kablolamanın mümkün olmadığı, yüksek mimari hassasiyetin önemli olduğu özel alanlar için uygundur. Sagitarius sistemi kanıtlanmış bir protokolde temel alınır ve PrEN54’e göre üretilmiştir. 868 Mhz’de çalışır. (Çift yönlü) iletişimin aktarma güvenirliğin en yüksek düzeyini sağladığı 2 yolu kullanır. 

Teknik Döküman Kullanım / Montaj Kılavuzu 

Ürün Kodu
SG 100

Özellikler
. Alıcı arasında çift taraflı haberleşme
. 868Mhz frekans
. 7 iletişim kanalı
. Yüksek güvenlik protokolü
. Intelligent Adreslenebilir yapı
. Kolay kurulum, Kolay montaj
. 3V çalışma voltajı, izlemeli çift Pil
. Çift toz havuzu ile daha geç kirlenme
. 360° görülebilen iki renkli durum ledi
. İtalyan malı
Kablosuz Adresli Alarm Siren/Flaşör Finder kablosuz ürünler; kablolamanın mümkün olmadığı, yüksek mimari hassasiyetin önemli olduğu özel alanlar için uygundur. Sagitarius sistemi kanıtlanmış bir protokolde temel alınır ve PrEN54’e göre üretilmiştir. 868 Mhz’de çalışır. İletişimin (Çift yönlü) aktarma güvenirliğinin en yüksek düzeyini sağladığı 2 yolu kullanır. Şifrelenen sinyal 7 bağımsız kanal ile çok yönlü antenleriyle çalışır 

Teknik Döküman Kullanım / Montaj Kılavuzu 

Ürün Kodu
SGRS 100-AV

Özellikler
. Alıcı arasında çift taraflı haberleşme
. 868Mhz frekans
. Yüksek güvenlik protokolü
. Intelligent Adreslenebilir yapı
. Kolay kurulum, Kolay montaj
. 3V çalışma voltajı, izlemeli çift Pil
. 1 adet izlemeli giriş
. Sabotaj korumalı
. İki renkli durum ledi
. İtalyan malı
Kablosuz Adresli Isı Dedektörü Finder kablosuz ürünler; kablolamanın mümkün olmadığı, yüksek mimari hassasiyetin önemli olduğu özel alanlar için uygundur. Sagitarius sistemi kanıtlanmış bir protokolde temel alınır ve PrEN54’e göre üretilmiştir. 868 Mhz’de çalışır. (Çift yönlü) iletişimin aktarma güvenirliğin en yüksek düzeyini sağladığı 2 yolu kullanır. Şifrelenen sinyal 7 bağımsız kanal ile çok yönlü antenleriyle çalışır 

Teknik Döküman Kullanım / Montaj Kılavuzu 

Ürün Kodu
SG 350

Özellikler
. Alıcı arasında çift taraflı haberleşme
. 868Mhz frekans
. 7 iletişim kanalı
. Yüksek güvenlik protokolü
. Intelligent Adreslenebilir yapı
. Kolay kurulum, Kolay montaj
. 3V çalışma voltajı, izlemeli çift Pil
. Çift toz havuzu ile daha geç kirlenme
. 360° görülebilen iki renkli durum ledi
. İtalyan malı

Kablosuz Adresli Giriş Modülü Finder kablosuz ürünler; kablolamanın mümkün olmadığı, yüksek mimari hassasiyetin önemli olduğu özel alanlar için uygundur. Sagitarius sistemi kanıtlanmış bir protokolde temel alınır ve PrEN54’e göre üretilmiştir. 868 Mhz’de çalışır. (Çift yönlü) iletişimin aktarma güvenirliğin en yüksek düzeyini sağladığı 2 yolu kullanır. Şifrelenen sinyal 7 bağımsız kanal ile çok yönlü antenleriyle çalışır. 

Teknik Döküman 

Ürün Kodu
SGMI 100

Özellikler
. Alıcı arasında çift taraflı haberleşme
. 868Mhz frekans
. Yüksek güvenlik protokolü
. Intelligent Adreslenebilir yapı
. Kolay kurulum, Kolay montaj
. 3V çalışma voltajı, izlemeli çift Pil
. 1 adet giriş
. Sabotaj korumalı
. İki renkli durum ledi
. İtalyan malı
Kablosuz Adresli Alarm Butonu Finder kablosuz ürünler; kablolamanın mümkün olmadığı yüksek mimari hassasiyetin önemli olduğu özel alanlar için uygundur. Sagitarius sistemi kanıtlanmış bir protokolde temel alınır ve PrEN54’e göre üretilmiştir. 868 Mhz’de çalışır. İletişimin (Çift yönlü) aktarma güvenirliğinin en yüksek düzeyini sağladığı 2 yolu kullanır. Şifrelenen sinyal 7 bağımsız kanal ile çok yönlü antenleriyle çalışır. 

Teknik Döküman Kullanım / Montaj Kılavuzu 

Ürün Kodu
SGCP 100

Özellikler
. Alıcı arasında çift taraflı haberleşme
. 868Mhz frekans
. Yüksek güvenlik protokolü
. Intelligent Adreslenebilir yapı
. Kolay kurulum, Kolay montaj
. 3V çalışma voltajı, izlemeli çift Pil
. Kırılmaz yapısı ile her alarm sonrası tekrar
kurulabilir
. İki renkli durum ledi
. İtalyan malı
Kablosuz Repeater Panel Kablosuz tekrarlama (Repeater) Paneli



Ürün Kodu
PU 100

Özellikler
. Alıcı arasında çift taraflı haberleşme
. 868Mhz frekans
. 7 iletişim kanalı
. Yüksek güvenlik protokolü
. Intelligent Adreslenebilir yapı
. Kolay kurulum, Kolay montaj
. 3V çalışma voltajı, izlemeli çift Pil
. LCD Ekran
. İtalyan malı
Kablosuz Sistem Alıcı / Verici Finder kablosuz ürünler; kablolamanın mümkün olmadığı, yüksek mimari hassasiyetin önemli olduğu özel alanlar için uygundur. Sagitarius sistemi kanıtlanmış bir protokolde temel alınır ve PrEN54’e göre üretilmiştir. 868 Mhz’de çalışır. İletişimin (Çift yönlü) aktarma güvenirliğinin en yüksek düzeyini sağladığı 2 yolu kullanır. Şifrelenen sinyal 7 bağımsız kanal ile çok yönlü antenleriyle çalışır 

Teknik Döküman Kullanım / Montaj Kılavuzu 

Ürün Kodu
VW2W 100

Özellikler
. Çift anten yapısı Yatak/Dikey
. Gürültü kirliğine karşı korumalı
. Alıcı/Verici arası çift haberleşme protokolü
. 7 İletişim kanalı
. 32 cihaz bağlama imkânı
. Yangın panel tarafından izleme imkânı
. Özel PC yazılım ile kolay programlama imkânı
. İtalyan malı
Copyright © 2000 - 2017  CANTEL Telefon - Lg Ericsson Malatya, Telesis Malatya, Alcatel Malatya
| Tel: 0(422)321 30 11